Flettede julestjerner

Flettede julestjerner

Derfor skal du flette julestjerner


Vidste du det?


At flettede julestjerner er en af de mest populære juleaktiviteter, vi overhovedet kan finde på.


Det er helt ubegribeligt, hvor mange der fletter julestjerner. Men egentligt forstår vi det godt. For det er både hyggeligt og sjovt.


Hyggeligt, fordi man - når teknikken er på plads - virkelig kan slappe af med at lave flettede julestjerner. Det kræver ikke meget plads eller mange redskaber. Derfor er det nemt og lige til at komme i gang med. Eller lave sammen med andre, så man kan sludre sammen eller se TV, hvis man laver flettede julestjerner alene.


Sjovt, fordi man udfordrer sig selv. Særligt mens man er ved at lære at flette den klassiske julestjerne. Men det stopper ikke der.


Der er så mange forskellige måder at lave flettede julestjerner, at man også sagtens kan finde sjove udfordringer, længe efter man har mestret den klassiske flettede stjerne.


Fordi det at flette stjerner i papir er så populært, ønsker vi hos CChobby hvert år at præsentere nyheder til flettede julestjerner, så du hvert år har mulighed for at lave nogle nye og spændende udgaver. I år er den helt store nyhed julestjerne papir, der kan tåle vand, og derfor kan de flettede stjerner bruges til dekorationer udenfor.


Sådan kommer du i gang med flettede julestjerner


Al begyndelse kan være svær.

Også når det drejer sig om flettede julestjerner.


Men hvis du aldrig har flettet stjerner før, eller det er længe siden, du sidst har lavet en af de flettede julestjerner, så skal du ikke fortvivle.


For at gøre det nemmere at komme i gang, er der på bagsiden af alle vores pakker med julestjerne papir en vejledning i, hvordan du gør. Derudover har vi også en videoguide, så du kan se, hvordan du skal gøre for at flette en julestjerne.


Ud over teknikken er der ikke noget, du har brug for for at lykkedes med at flette julestjerner. Kun stjernestrimlerne. Og en saks.


Idéer til flettede julestjerner


Når du har lavet nogle stykker af den klassiske flettede julestjerne, har du måske lyst til at give dig i kast med nogle andre kreationer med stjernestrimler. Det finder du mange idéer til hos os. Nogle af de mest spektakulære - og mest populære - idéer med stjernestrimler er disse:


Stor julestjerne med 24 strimler

Flettet julestjerne med kvast af snor

Guirlande af små flettede julestjerner

Kubeformede flettede julestjerner


Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave dine egne flettede julestjerner.


Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 96 13 30 10 – Åben alle hverdage fra 09.00 – 15.00

Copyright © 2013-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.