FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Kreative idéer til valentinsdag

Vil du gerne give din udkårne en gave på Valentines Day? Vi har samlet et stort udvalg af idéer og inspiration, til hjemmelavede gaver og pynt til valentinsdag. Her får du DIY guider og vejledninger til både gaver, kort og dekoration med hjerter.

 
Valentinsdag
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

28 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16156 Kirsebær og citron armbånd
  Lav et frugtarmbånd med rocaiperler. Brug smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlerne sammen til frugter med nylonsnor.
 2. Inspiration: v15234 Kort pyntet med dekorationsfolie efter tegnet motiv
  Kort pyntet med dekorationsfolie efter blomstermotiv overført med blyant. Du kan også tegne dine egne motiver på kortet.
 3. Inspiration: v13519 Vævet hjerte på malet ikonplade

  Begge viste hjerter er vævet/viklet fast om søm, slået fast om konturen af et hjerte i en ikonplade. Forinden er ikonpladens front malet med vandfortyndet, sort Plus Color hobbymaling for et transparent look, mens kanterne er malet 100% sorte.

 4. Inspiration: v12464 Limfolie dekorationer

  Limfolie er overført på glas og karton med limpen eller dobbeltklæbende tape og folie. Limfolien er gnedet ovenpå henholdsvis dobbeltklæbende tape og folie og klippet til hjerte. Limpen er brugt til cirkler.

28 varer

pr. side
Stigende orden

Valentinsdag idéer

Valentinsdag er de elskendes årlige dag, hvor mange traditionelt giver deres kæreste blomster, chokolade, gaver eller måske en kærlighedserklæring. Valentines Day er en yndet dag til frieri, da denne dag allerede er en kærlighedsdag.

Er du på udkig efter idéer til Valentinsdag? Enten et kort eller måske en hjemmelavet gave? Så kan du her finde idéer til en personlig valentinsgave til din kæreste, eller få inspiration til et sødt valentinsdagskort. Find inspiration til valentinsgave til hende eller ham.

En eksplosion af hjerter

Overvej en explosion box til Valentinsdag. Her kan du dekorere med hjerter og kærlighedserklæringer, og ligge en lille gave i midten. Se vores idé til en Explosion box dekoreret til valentinsdag.

Du kan også lave en hjemmelavet papirrose af crepepapir.

Valentinsdagskort

Et sødt kort falder altid i god smag, og her finder du også inspiration til flotte valentinsdagskort. Tag udgangspunkt i et af de mange kort og kuverter, og dekorér selv med hjerter og pynt.

Happy valentine eller Sweet valentine, er altid en god start på et flot kort. Eller Will you be my valentine?, som det ofte lyder over i USA.

Find materialer til hjemmelavet valentines pynt

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave din egen pynt til Valentines Day. Du finder bl.a. hjerter, hjerteformede æsker, papir og karton, silkepapir, kort og kuverter, smykkedele her.

Få også inspiration til papirroser og crepepapirblomster her.

FAQ om Valentinsdag

Hvornår er det Valentinsdag?
Valentinsdag (Valentines Day) falder ALTID på d. 14. februar.

Hvad er Valentinsdag?
Valentinsdag er de elskendes helligdag. På denne dag udveksler forelskede og par, blomster, gaver og kærlighedserklæringer til hinanden.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.