Påskepynt

Påskepynt

Påsken er en god anledning til at være kreativ og pynte op. Her finder du idéer til hjemmelavet påskepynt og påskedekorationer, du selv kan lave, fx ved at male påskeæg, dekorere påskefigurer af træ og modellere med Silk Clay.Påskepynt, du selv kan lave

Ingen påske uden påskepynt. Ligesom vi pynter op til jul, er der også tradition for at pynte op til påske.  Og hvad er mere hyggeligt end lav selv påskepynt? Med DIY påskepynt kan du nemlig tilføre et personligt tvist til påsken, og så kommer man da også bare i lidt ekstra påskestemning, når man selv laver pynten.

Hos CChobby myldrer det med idéer til hjemmelavet påskepynt, for både børn og voksne, så uanset om du er til påskedekorationer, påskepynt i karton, glas, træ eller noget helt femte, kan du få masser af inspiration her hos os.

Påskeæg – en klassiker i påskepynten

En klassiker inden for DIY påskepynt er påskeæg – ikke mindst fordi påskeæg findes i et væld af afskygninger og kan laves af både børn og voksne. Fx kan du både male påskeæg med akvarelmaling og vandfarve, eller du kan dekorere æggene med alt lige fra masking tape til terrazzoflager, marmoreringsfarve eller dekorationsfolie for bare at nævne nogle af de idéer, du finder hos os.

DIY påskepynt i karton

En anden klassiker inden for påskepynt er at lave forskellig påskepynt i karton, hvilket især er et hit blandt børnene. Med karton og papirsaks og lim er det nemlig supernemt at lave det sødeste påskepynt. Børnene kan bl.a. lave deres helt egne påskeklip, eller de kan bruge påskeskabeloner fra vores mange påske skabelonidéer, som gør det ekstra nemt.

Påskedekorationer, der pynter i boligen

Påske er lig med forår og smukke forårsblomster, der vidner om, at vi går mod lysere og varmere tider. Derfor er det også helt oplagt at bruge forårsblomsterne sammen med forskellig påskepynt til at lave flotte påskedekorationer, der kan pynte i din bolig. Lav fx en påskedekoration af urtepotter med betonæg, træbogstaver og fugl – heri kan du let plante et par flotte forårsblomster. Du behøver dog ikke at bruge planter, blomster eller andre ting fra naturen i dine påskedekorationer, da du også sagtens kan lave små stilleben med diverse påskeartikler, der pynter flot på fx spise-, hjørne- eller sofabordet. Lav fx din egen stilleben påskedekoration med platte af beton støbt med bogstaver og pyntet med påskefigurer.

Masser af materialer til påskepynt

Hos CChooby finder du ikke kun en lang række idéer til påskepynt DIY, vi har naturligvis også alle de materialer, du skal bruge til at lave pynten. Så skal du og børnene i gang med at lave hjemmelavet påskepynt, så tag bl.a. et kig på disse typiske påskevarer:

Der er altså ingen undskyldning for ikke at gøre påsken ekstra festlig med hjemmelavet påskepynt – vi har både materialerne og idéerne, så du hurtigt kan komme i gang.

26 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Ophæng af papmaché pulp dekoreret med tørrede blomster
  Inspiration: v15843 Ophæng af papmaché pulp dekoreret med tørrede blomster
  Lav selv små ophæng af papmaché pulp dekoreret med tørrede blomster. Form ophængene ved hjælp af en udstiksform, fastgør de tørrede blomster med lim og tilføj naturhamp til ophæng. Dette er en let aktivitet, der både kan laves af børn og voksne. Ophængene kan bruges som pynt til både forår og påske.
 2. Ophæng af gåseæg med pålimede glansbilleder
  Inspiration: v13549 Ophæng af gåseæg med pålimede glansbilleder
 3. Kanin bordkort lavet af Fimo Air
  Inspiration: v15668 Kanin bordkort lavet af Fimo Air
 4. Strikket og filtet påskekylling til ophæng
  Inspiration: v12950 Strikket og filtet påskekylling til ophæng
 5. Påskekyllinger af styroporæg og Silk Clay
  Inspiration: v15149 Påskekyllinger af styroporæg og Silk Clay
 6. Påskeæg af styropor dekoreret med decoupage
  Inspiration: v13894 Påskeæg af styropor dekoreret med decoupage
 7. Udklædte påskekyllinger i karton og Silk Clay
  Inspiration: v15150 Udklædte påskekyllinger i karton og Silk Clay
  Påskekyllinger er klippet i karton og dekoreret med Silk Clay, pailletter og pomponer. Kyllingerne er klædt ud som påskeharer, feer og pyntede æg.
 8. Filtet kanin i retstrik
  Inspiration: v12949 Filtet kanin i retstrik
 9. Æg i mønstret karton
  Inspiration: v14550 Æg i mønstret karton
 10. Todelt påskeæg af klar plast dekoreret indvendigt med tegning
  Inspiration: v13890 Todelt påskeæg af klar plast dekoreret indvendigt med tegning

  Det todelte æg af klar akryl er samlet med en illustration indvendig. Illustrationen er lavet med Colortime tusch på hver side af æggets medfølgende papstykke. Til slut er ægget monteret med kulørt elastik i ophængsøjet.

 11. Æggebæger med påskehare i mønstret karton
  Inspiration: v14281 Æggebæger med påskehare i mønstret karton
 12. Gåseæg med boret hulmønster
  Inspiration: v13543 Gåseæg med boret hulmønster
 13. Lysglas dekoreret indvendigt med stof
  Inspiration: v15866 Lysglas dekoreret indvendigt med stof

26 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.