Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.
Påske

Påskefavoritter

Varer 1-36 af 113

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Pearl Clay®
  orange, hvid, gul, 1 sæt
  67,95 DKK
  Sæt med perler i 3 ass. farver samt modelleringsgel.

  Selvhærdende modelleringsmateriale med perlemorsfarvede plastperler, som er ideel til beklædning og modellering omkring div. emner. Transparent modelleringsgel blandes og æltes med plastperlerne i de medfølgende bøtter..

  Del modelleringsgelen i 3 dele og bland op med perlerne i de 3 bøtter. Nu er modelleringsmassen klar til beklædning. Tril små kugle, sæt dem på en overflade og fordel med fingrene, til det ønskede område er beklædt med perlerne. Lad tørre.

  Den effektfulde modelleringsmasse med de store skinnende perler kan bruges alene - eller kombineret med andre modelleringsmasser, fx Foam Clay eller Silk Clay. Brug den på styropor, pap og andre let sugende flader. Pearl Clay hærder fast op og modellerings gelen er transparent, så den ikke ses i de færdige kreationer. Velegnet til børn fra 5 år+.

  inkl. vejledning
 2. Mønstret karton
  A4, 210x297 mm, 250 g, ass. farver, 20 ass. ark/ 1 pk.
  51,95 DKK
  Colortime karton med forskelligt mønster på hver side. I alt 10 farveglade ark a 2 design, der matcher Colortime-seriens ensfarvede karton
 3. Dun
  str. 5-12 cm, sort, 15 stk./ 1 pk.
  24,50 DKK
  Superbløde kalkundun, der gør dine kreative projekter flyvende..

  De fine kvalitetsdun kan anvendes i mange kreative sammenhænge, hvor man ønsker det florlette, lodne look på en overflade. Påsken kalder på fjer i alle størrelser og former. Her skal de kyllingerne og hønsene iklædes en smuk fjerdragt, der gør dem indbydende til påsken. Men dekorationsdun er mere end bare en påsketing. De kan lystigt bruges til forskellige ting i hobbyuniverset. De små yndige engle skal bruge vinger til at flyve, og de fine prinsesserne skal have fjer på kjolen. Med dun har du mange dekorationsmuligheder at vælge imellem..

  Der er vist ingen chance for, at dine små påskekyllinger kommer til at fryse med deres pålimede fjerdragt. Superbløde og dekorative står de fremme på hylden og praler med dine kreative pynteevner. Fuglereden udgør til gengæld påskebordets midtpunkt. Det er ganske vist ikke friske, udrugede æg, der ligger i reden, men de autentiske dun du har placeret, får den til at ligne den ægte vare. Måske skal du bruge resten af fjerdunene til at færdiggøre den drømmefanger, du altid har ønsket at lave. Med de små kalkundun liggende i krea-skuffen, dukker stadig flere og flere idéer op, som du snart vil i gang med. Din kreativitet idéer får med andre ord en flyvende start, når du har dunene mellem hænderne.
 4. Æg
  H: 4,5 cm, diam. 3 cm, pastelfarver, 24 stk./ 1 pk.
  30,95 DKK
  Pk. med 6 farver a 4 stk..

  To-delt plastæg uden hul, delt på tværs

Varer 1-36 af 113

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.