Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her
Påske

Påske perleplader

Der er uendelige muligheder for at være kreativ med rørperler, så lad fantasien få frit løb med perler til påske. På denne side får du inspiration til dine påske perleplader med bl.a. påskeæg og påskekyllinger med skabeloner.

Påske perleplader – en hyggelig påskeaktivitet

At lave perleplader med rørperler er en hyggelig og populær hobbyaktivitet – ikke kun blandt børn, men også blandt voksne. Her kan du nemlig i ro og mag fordybe dig i perlerne og lade fantasien få frit løb, mens du skaber flotte mønstre og figurer/motiver med perlerne. Derfor er det også en oplagt påskeaktivitet at lave flotte påske perleplader med motiver og farver, der emmer af påske og forår. Påske perlepladerne kan du fx sætte en snor i og hænge på en flot forårsgren eller sætte sammen til en flot påskeguirlande, der kan pynte i hjemmet – mulighederne er mange. Og du finder netop idéer til flotte påske perleplader her på siden.

Idéer til påske perleplader med påskeæg, påskehare og påskekylling

Påsken er fuld af søde motiver og figurer, såsom påskeharer, påskekyllinger og ikke mindst påskeæg, der er helt oplagte at inddrage i dine perleplader til påske. Derfor er det også disse påskemotiver, som vi hovedsageligt har valgt at bruge, når vi med vores idéer inspirerer til at være kreativ med perler til påske.

Påskeæg perleplade

Påskeæg er en helt uundværlig del af påsken og ses overalt i påskepynten. Derfor er vores supernemme idé med påskeæg af rørperler en klassiker og helt oplagt at lave for både børn og voksne, når der skal hygges med perler i påsken.

Påskehare perleplade

Denne idé med påskeharer af rørperler med pompon-haler er en supersød påskeidé, hvor netop pompon-halen er en sjov og sød detalje til den klassiske perleplade figur. De små gulerødder er desuden også en ekstra detalje, der lige sætter prikken over i’et.

Påskekylling perleplade

Påskekyllingen er et symbol på forår og liv og ses især i den skandinaviske påskepynt. Med denne påskekylling af rørperler på perleplade får du en supersød påske perleplade, som helt sikkert vil pynte på fx børneværelset. Igen en simpel idé med samme materialer som de to ovenstående idéer – eneste forskel er blot nogle af farverne på rørperlerne.

Udover de tre ovenstående idéer, som du kan lave og bruge hver for sig, kan du også kombinere alle påske perleplade idéerne med blomster af rørperler og chenille med pomponer, så der laves en påskeguirlande af rørperler med påskeharer, påskeæg, blomster og påskekylling.

Materialer til påske perleplader

At lave perleplader er en nem og billig hobbyaktivitet, da det kræver et minimum af materialer for at komme i gang. Udover inspiration til påske perleplader har vi hos CChobby også de materialer, du skal bruge til at lave perleplader med.

Her finder du fx forskellige størrelser af rørperler, såsom Nabbi Medium rørperler og Nabbi Jumbo rørperler – begge i et væld af farver. Derudover har vi også et stort udvalg af perleplader, hvoraf flere kommer med mønstre/figurer til inspiration. Husk at være opmærksom på, om perlepladerne passer til medium rørperler eller jumbo rørperler.

Med både idéer og materialer på plads er det altså bare om at gå i krig med at lave masser af flotte påske perleplader.

6 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15345 Påskeguirlande af rørperler med påskeharer, påskeæg, blomster og påskekylling
    Lav en fin påskeguirlande med 4 forskellige figurer af rørperler: påskekylling, påskehare, påskeæg og blomster. Alle figurerne er lavet af en blanding af glitter, perlemor og standard farvede rørperler. Blomsterne og påskeharerne er pyntet med pålimede pomponer.
    Udsolgt

6 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.