Påske

Påskepynt - kreative idéer til pynt

Påsken er en god anledning til at være kreativ og pynte op. Her finder du idéer til hjemmelavet påskepynt og påskedekorationer, du selv kan lave, fx ved at male påskeæg, dekorere påskefigurer af træ og modellere med Silk Clay.

Påskepynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 69

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Forårsfigurer med akvarel udtryk
  Udsolgt
  Inspiration: v16162
  Forårsfigurer med akvarel udtryk
  Lav figurer malet med akvarel. Brug enkel akvarelteknik på træet, så det giver abstrakte cirkler. Tegn med akvarel-tusch på fugtigt træ. Spray med vand efter dekoration, da det får farverne til at vandre. Tør figurerne og tegn cirkler og prikker med Plus Color Tusch.
 2. Søde påskeharer
  Udsolgt
  Inspiration: v16235
  Søde påskeharer
 3. Lysglas dekoreret indvendigt med stof
  Udsolgt
  Inspiration: v15866
  Lysglas dekoreret indvendigt med stof
  Dekorer et glas med patchwork stof, der er klippet i strimler. Lim stoffet på glassets indvendige side med decoupagelak til glas. OBS: Der kan godt bruges almindelige fyrfadslys i lysglassene, men vi anbefaler at bruge LED fyrfadslys.
 4. Træ æg og hare malet med Plus Color og pyntet med terrazzoflager
  Udsolgt
  Inspiration: v15566
  Træ æg og hare malet med Plus Color og pyntet med terrazzoflager
  Mal æg og harer i massivt drejet træ med akrylmaling. Afslut med decoupagelak og terrazzoflager som pynt.
 5. Udklædte påskekyllinger i karton og Silk Clay
  Udsolgt
  Inspiration: v15150
  Udklædte påskekyllinger i karton og Silk Clay
  Påskekyllinger er klippet i karton og dekoreret med Silk Clay, pailletter og pomponer. Kyllingerne er klædt ud som påskeharer, feer og pyntede æg.

Varer 1-36 af 69

Side
pr. side
Stigende orden

Idéer til hjemmelavet påskepynt

Påskepynt kommer i et utal af former. Det er en højtid, hvor der pyntes op med påskeblomster, påskeæg, kyllinger, kaniner og dekorationer. Og påskepynten kan laves af mange typer materialer. Du kan bl.a. bruge papir, karton, æggebakker, selvhærdende ler eller Silk Clay, fjer og meget mere.

Her hos Creativ Company finder du alt du skal bruge til DIY påskepynt.

Herover har vi samlet et stort udvalg af påskeidéer, som du kan bruge som inspiration til at lave hjemmelavet påskepynt. Her er både idéer til børn og voksne, og til at klippeklistre, male eller dekorere.

Du kan klikke ind på den enkelte idé, for at finde vejledning til at lave påske idéen selv. Her kan du også downloade en påske skabelon, så du nemt selv er i gang. Endvidere har vi samlet en oversigt over de produkter, som du kan bruge til påskepynten.

Lav påskepynt med børn

Påsken er ligesom jul en højtid, hvor der pyntes op, og der kreeres derfor påskepynt til den helt store guldmedalje. I insitutioner, børnehaver og skoler produceres der kaniner, påskekyllinger og påskeæg.

Og der er da også en fornøjelig aktivitet at lave påskepynt med børn. Her kan de få brugt deres kreativitet, og skabe flotte påskefigurer og pynt.

Overvej at male påskeæg. I kan bruge enten dekorationsæg i plast, træ, papmaché eller styropor. De er nemme at male og dekorere for børnene. Vil I bruge rigtige æg, kan I puste æg. Enten manuelt eller med en æggepuster.

Rørperler og påske perleplader er også en klassisk børneaktivitet. Her kan ungerne lave flot påskepynt og påskefigurer på perleplader, som stryges og hænges op efterfølgende.

I kan også prøve at lave påskefigurer med styropor æg og gipsgaze. Se eksempelvis de søde påskeharer i denne idé.

Find materialer til hjemmelavet påskepynt

Her på shoppen finder du alt, du skal bruge til at lave flot påskepynt. Du finder bl.a. æg, dekorationsæg, fjer, gul hobbymaling, pensler, karton, Silk Clay her.

Vi har et stort udvalg af æg, som er lige klar til at blive malet og pyntet. Køb æg til påskepynt her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.