Modellering og støbning

Mange tænker bl.a. modellervoks, hvis talen falder på modellering og støbning. Men mulighederne er flere. Her får du ideer til bl.a. formgivning med Silk Clay, skulpturarbejde med gips og det at støbe med beton.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 398

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15153 Styropor fisk dekoreret med Pearl Clay
  Fisk af styropor er beklædt med Pearl Clay. Modelleringsgelen (limen) og perlerne er blandet til en masse, som er trykket på emnet.
 2. Inspiration: v14829 Enhjørning og regnbue pynt til farveblyant
  Enhjørning og regnbue formes i Silk Clay og sættes som pynt på toppen af en farveblyant. En enhjørning formes ved at trille et rundt hoved samt 2 ører og dele til 2 øjne, hornet laves ved at sno 2 små stykker Silk Clay sammen. Rul et stykke Silk Clay tyndt ud og beklæd halvdelen af hovedet så det bliver en snude. Med modellerings redskabet prikkes 2 huller som næsebor og små stykker Silk Clay i forskellige farver trilles til manken og sættes fast bag på enhjørningens hoved. Alle dele sættes sammen og trykkes ned over toppen af en farveblyant.
 3. Inspiration: v14880 Figurer af styropor med Foam Clay og Silk Clay
  Alfebørn er lavet af Foam Clay og Silk Clay modelleret omkring styroporemner og tilføjet pynt af chenille, vinger, pailletter og blomster.
 4. Inspiration: v14335 Engel af pompon, Silk Clay og chenille
  Krop, arme og ben på hver af de viste engle er lavet med hhv. akrylgarn og chenille på værktøjet, Pompon maker. Hænder og fødder er modelleret i Silk Clay, der også er brugt til beklædning af en lille styroporkugle som hoved. Med chenille i guld og sølv er vinger limet på og glorie stukket fast.

Varer 109-144 af 398

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.