Modellering og støbning

Mange tænker bl.a. modellervoks, hvis talen falder på modellering og støbning. Men mulighederne er flere. Her får du ideer til bl.a. formgivning med Silk Clay, skulpturarbejde med gips og det at støbe med beton.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15772 Julekugler dekoreret med metal maling, glitter og minifigurer af Silk Clay
  Dekorer en todelt julekugle med hul med Art Metal maling og et mini juleunivers indeni. Dup malingen på indersiden af julekuglen og pynt med glitter og pailletter. Modeller små julefigurer af Silk Clay, og fastgør dem i de samlede kugler.
 2. Inspiration: v14772 Engel af styrpor med Foam Clay og Silk Clay
  Den viste engel er en oval og flad ufo af hvid styropor, der er beklædt. Dels med Foam Clay til hår og klædedragt. Dels med Silk Clay til ansigt, hænder og hjerte. Vinger er hvide dun, og glorie er chenille i sølv. Begge dele blot stukket fast.
 3. Inspiration: v14418 Træk-op-figurer af Silk Clay og chenille
  Hver af de tre insekter er efter fri fantasi modelleret i Silk Clay direkte på en mekanisk del til at trække op, så figuren kan bevæge sig. Chenille er brugt til følehorn og lemmer, plastøjne er trykket fast.
 4. Inspiration: v13171 Fantasidyr af Silk Clay
 5. Inspiration: v13011 Skatende Flexi-fig figurer med Silk Clay

  Flexi-fig figurer med formet hoved af Silk Clay om træhovedet. Herefter malet med Plus Color hobbymaling. Skateboard er lavet af et manillamærke i træ med påsatte hjul af perler.

 6. Inspiration: v12148 Hånddukker

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.