Modellering og støbning

Mange tænker bl.a. modellervoks, hvis talen falder på modellering og støbning. Men mulighederne er flere. Her får du ideer til bl.a. formgivning med Silk Clay, skulpturarbejde med gips og det at støbe med beton.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

33 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15934 Hoved af pulp dekoreret med maling
  Lav et 3D-portræt ved at sætte en ballon fast på et rør af karton og tape, og beklæd derefter med papmaché pulp. Mal hovedet med maling, når det er tørt.
 2. Inspiration: v14755 Magnetiske figurer af chenille med Silk Clay og Foam Clay
  De tre magneter er dekoreret med figurer af børn. Hvert barn er lavet af et skelet i chenille med magneter som hænder og en styropor-ufo som hoved. Alt skjult af hhv. Silk Clay og Foam Clay.
 3. Inspiration: v14419 Rensdyr af keglekrop med Foam Clay
  Det siddende rensdyr er en keglekrop af styropor. Herpå beklædning af Foam Clay i brun, der er blandet af rød, grøn og sort. Øjne og næse er formet af Silk Clay og trykket fast. Gevir og lemmer er chenille, der er stukket fast
 4. Inspiration: v12880 Skulptur med gipsgaze
  Dette kreative projekt styrker børns billed- og jegklogskab ved, at børnene laver skulpturer med gipsgaze. Når børn arbejder med at lave skulpturer styrkes deres rumlige intelligens (billedklogskaben). Børnene kan evt. hente inspiration til skulpturerne i forskellige kunstneriske stilarter, eller de kan udvikle deres egen stil, hvilket styrker jegklogskaben.
 5. Inspiration: v12341 Silk Clay på papmaske

33 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.