Modellering og støbning

Mange tænker bl.a. modellervoks, hvis talen falder på modellering og støbning. Men mulighederne er flere. Her får du ideer til bl.a. formgivning med Silk Clay, skulpturarbejde med gips og det at støbe med beton.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 139

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16140 Skulpturer af mixet ler
  Lav skulpturer af selvhærdende ler, Silk Clay og Foam Clay. Mix de forskellige lertyper, så der opnås et helt specielt udtryk. Kun fantasien sætter grænser. Brug selvhærdende ler tager ca. et døgn om at tørre helt op, hvorimod Foam og Silk Clay tørrer på under en time afhængig af størrelsen.
 2. Inspiration: v15833 Svampe ophæng af selvhærdende ler
  Form små paddehatte i selvhærdende ler. Brug terracotta farvet ler til svampens top og form stilken med hvidt ler. Saml svampen ved hjælp af en øjestilk, der også fungerer som øje til ophængssnoren.
 3. Inspiration: v15506 Håndaftryk i selvhærdende ler dekoreret som julemand
  Lav et håndaftryk i selvhærdende ler, og dekorer det som en julemand med hobbymaling og rulleøjne. Ved at tilføje et hul og en snor kan julemanden bruges som ophæng.
 4. Inspiration: v15257 Skildpadder af Silk Clay og Pearl Clay
  Søde skildpadder lavet af styroporkugler, som er beklædt med Silk Clay og Pearl Clay. Bland Pearl Clay farverne som du vil for at få forskellige skildpadder.
 5. Inspiration: v15155 Polardyr af Foam Clay

Varer 1-36 af 139

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.