Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her
Modellering og støbning

Modellering

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16140 Skulpturer af mixet ler
  Lav skulpturer af selvhærdende ler, Silk Clay og Foam Clay. Mix de forskellige lertyper, så der opnås et helt specielt udtryk. Kun fantasien sætter grænser. Brug selvhærdende ler tager ca. et døgn om at tørre helt op, hvorimod Foam og Silk Clay tørrer på under en time afhængig af størrelsen.
 2. Inspiration: v15662 Hængende dørskilt lavet af Fimo ler
  Lav et skilt til døren af Fimo ler. Skiltet hærdes 30 min. i alm. ovn ved 110°C. Bind et dekorationsbånd i, så skiltet kan hænge på døren.
 3. Inspiration: v15663 Monstre af Fimo ler
 4. Inspiration: v14349 Rystekugle af glas med figur af Fimo-ler og vand med glimmer
  Hver af de viste rystekugler er sylteglas på hovedet. Hver lerfigur indeni er modelleret med Fimo Kids og efter hærdning i ovn limet fast i låget. Herefter er hvert glas fyldt med demineraliseret vand tilsat løst glimmer, og låget er limet og skruet på.
 5. Inspiration: v14569 Kat af styropor beklædt med pulp
  Den viste kat er lavet af en styroporkegle beklædt med pulp, der er sammensat med et hoved formet af pulp. Kattens kurv er også formet af pulp, og alt er efter tørring malet med A-Color akrylmaling.

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden

Find materialer til modellering

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at modellere figurer og pynt. Du finder bl.a. selvhærdende ler, FIMO, papmaché pulp, ler til ovn, værktøj til modellering og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.