Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 181-216 af 581

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14490 Bordnummer malet og pyntet med glitter
  Det fritstående tal til at bruge som bordnr. er malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er tallet smurt ind i lim og drysset med glitter.
 2. Inspiration: v14272 Vilde dyr, malet og dekoreret med tuschtegning

  Den viste elefant på væggen og de stående, vilde dyr er alle af papmache og malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er detaljer tegnet med en hvid Uni Posca tusch.

 3. Inspiration: v14363 Påskeæg malet på æggemaler
  Det viste æg af hvid plast er malet med Plus Color hobbymaling på en æggemaler, der er et praktisk værktøj til formålet. Efter tørring er ægget pyntet med en fastlimet tekst af udstanset plastfolie.
 4. Inspiration: v14301 Malet snurretop med tuschtegning og rhinsten
  De viste snurretoppe af træ er malet med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er detaljer tegnet med Uni Posca tusch, og selvklæbende rhinsten er fastgjort.

Varer 181-216 af 581

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.