Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 568

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14320 Ballerina af bonzaitråd i guld med pulp
  Den viste balletdanserinde er formet af bonzaitråd i guld og beklædt med pulp for hvert led. Efter tørring er figuren malet med Plus Color hobbymaling. Detaljer er tegnet med Uni Posca tusch.
 2. Inspiration: v14318 Lille skål formet af pulp
  Den kulørte og guldfarvede skål er lavet af pulp formet i hænderne. Efter tørring er skålen malet udenpå med Plus Color hobbymaling og indeni med Art Metal.
 3. Inspiration: v14546 Malet æske med mønstre lavet med elbrænder
  Den viste æske med skydelåg er dekoreret med grafik, der er brændt ned i træet med en elbrænder. Herefter er alt malet i transparente farver med Plus Color hobbymaling, der er vandfortyndet.
 4. Inspiration: v14497 Aftryk i hvid gips
 5. Inspiration: v14472 Malet paphus med glasmosaik
  Det lille hus af papmache er malet hvidt med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er det dekoreret med glasbrud, der er limet fast.

Varer 145-180 af 568

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.