Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 621

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14650 Vægdekoration med malede kampredskaber
  Den viste dolk, pistol og økse af træ er malet med Plus Color hobbymaling, og de udskårne detaljer i træet er streget op med Uni Posca tusch. Efter tørring er kampredskaberne limet fast på et malet panel.
 2. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 3. Inspiration: v14648 Malede fisk af træ
 4. Inspiration: v14647 Malede fugle af træ
 5. Inspiration: v14610 Fritstående ugle med decoupage og malede detaljer
  Den fritstående ugle af papmaché med detaljer på forsiden er grundet med hvid Plus Color hobbymaling. Efter tørring er uglen beklædt med decoupagepapir, der er limet fast med decoupagelak. Detaljer er trukket op med samme maling foruden sort.
 6. Inspiration: v14321 Påskekylling af styroporæg med pulp og fødder af bonzaitråd
  Den buttede kylling er lavet af et styroporæg, der er beklædt med pulp. Lange ben med fødder er formet i bonzaitråd og stukket fast. Efter tørring er kylllingen malet med Plus Color hobbymaling.
 7. Inspiration: v14568 Abstrakt figur af styropor med pulp
  Den viste figur er kegler og ufoer af styropor, der er sat sammen med trådstænger og beklædt med pulp. Efter tørring er figuren malet med A-Color akrylmaling.

Varer 145-180 af 621

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.