Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15957 Kreativ illustration af et coronamonster
  FN's verdensmål nr. 3: "Sundhed og trivsel" handler bl.a. om global bekæmpelse af sygdomme og pandemier. En flok børn i alderen 9-10 år fik til opgave i fællesskab at lave et kreativt værk, som illustrerede deres følelser og tanker omkring corona pandemien. Efter samtaler med de voksne og fælles brainstorm besluttede børnene at skabe et kæmpe coronamonster, som de ville spærre inde. Børnenes individuelle tanker blev derudover nedfældet og indgik i en efterfølgende udstilling i byens lokale storcenter.
 2. Inspiration: v13360 Silhouette af sort karton på dekoreret bagstykke

  Silhouetten er opstået i skyggen af en persons profil, placeret mellem et spotlight og en væg med sort karton, hvorpå omridset er tegnet med en hvid Uni Posca tusch. Herefter er silhouetten udklippet og monteret på neonfarvet, stemplet karton.

 3. Inspiration: v12011 Maleri med projektor
 4. Inspiration: v11722 Bordskånere med collage
 5. Inspiration: v11614 Bordskåner med motiv
 6. Inspiration: v10584 Collage med bølgeeffekt
 7. Inspiration: v10582 Spejlcollage

  Sortmalet malerplade beklædt med stanniol limet fast med limlak. Rivepapir limet på med limstift.

21 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.