Mal og tegn

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 64

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Portrætaftryk med oliepastel
  Udsolgt
  Inspiration: v16273
  Portrætaftryk med oliepastel
  Lav et personligt og farverigt portræt med spændende teknikker: Arbejd vådt i vådt med akvarelfarver, lav farvemættede overflader med oliepastel og overfør portrættet med grafisk enkelhed. MÅLGRUPPE: Mellemtrin og Overbygning
 2. Fjer i akvarelpapir
  Udsolgt
  Inspiration: v16167
  Fjer i akvarelpapir
 3. Personlige termokrus med farverig dekoration
  Udsolgt
  Inspiration: v16192
  Personlige termokrus med farverig dekoration
  Med akvarelmaling og effektsalt kan børnene lave de flotteste farvespil og lave håndaftryk eller tegne fine tegninger ovenpå. Det flotte billede sættes i som dekoration i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 4. Bullet journal brugt som kalender
  Udsolgt
  Inspiration: v14955
  Bullet journal brugt som kalender
  Med en bullet journal kan du skrive noter, lave lister og bruge den som kalender. En bullet journal bruges både til at give en overblik over det, man har gang i, men også som et afstressende øjeblik i hverdagen. Bullet journal forkortes Bujo.
 5. Illustration lavet med akvarelfarver på tusch
  Udsolgt
  Inspiration: v14702
  Illustration lavet med akvarelfarver på tusch
  Den viste illustration er lavet på akvarelpapir med SOLO GOYA Aqua Paint Markers, der har penselspids og indeni er med akvarelfarve.

Varer 1-36 af 64

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.