Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 73-108 af 211

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14269 Juleophæng af pap, malede og pyntede

  De viste ophæng af papmaché er hver malet med Plus Color hobbymaling i forskellige farver. Efter tørring er detaljer tegnet op med glitrende 3D Liner og rhinsten er limet på.

 2. Inspiration: v14380 Påskehare af papmaché beklædt med decoupagepapir
  Den viste hare af papmache er grundet med hvid hobbymaling og efter tørring beklædt med decoupagepapir. Detaljer er tegnet med 3D Liner.
 3. Inspiration: v13996 Papdyr med decoupage
 4. Inspiration: v13995 Todelt påskeæg dekoreret med decoupage, blonde og fjer

  Det stående, todelte æg af papmache er på nederste og øverste del beklædt med decoupagepapir i hver sit mønstrede design fra Vivi Gade. Slutteligt er et blondebælte limet fast, hvori små dun er monteret.

 5. Inspiration: v13663 Æsker af pap med decoupage, rhinsten og perler

  De viste æsker af brunt pap er grundet med hvid Super Primer og tørret. Herefter er hver enkelt beklædt med decoupagepapir, fastgjort med decoupagelak. Som ekstra pynt er træperler limet fast sammen med selvklæbende rhinsten.

Varer 73-108 af 211

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.