MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 73-108 af 205

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14260 Juletræ af hvidmalet kegle med glitrende topstjerne

  De to juletræer er begge kegler af papmaché, malet hvide med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er stjerner klippet i karton og fastgjort parvist på hvert træ. Begge topstjerner er til slut smurt ind i lim og drysset med glitter.

 2. Inspiration: v14186 Decoupage på æske af papmaché
  De viste papæsker med låg er grundet med hvid A-Color akrylmaling, mat. Ved brug af decoupagelak er æskerne efter tørring beklædt med decoupagepapir og stråsilke, udstanset som hjerter og stjerner. Ekstra pynt er selvklæbende rhinsten.
 3. Inspiration: v13996 Papdyr med decoupage

  De viste papdyr er beklædt med decoupagepapir, fastgjort og lakeret med blank decoupagelak. Ønskes vejledning? Se vores Teknikskole på hjemmesiden. Skriv 20001 i søgefeltet.

 4. Inspiration: v13696 Juletræ af papkegle og fyrfadsstage med træstykker

  Papkegle og fyrfadsstage til fire lys er malet med Art Metal, kobber. Herefter er de dekoreret med hhv. perler og træmix af små stykker træ - fordelt og limet fast.

Varer 73-108 af 205

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.