MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 73-108 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14068 Dinosaur af papmaché, malet og dekoreret med decoupagepapir

  Dinosaurerne af papmache er malet i hver sin farve med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er de dekoreret med decoupagepapir, limet på. Øjne og tænder er formet af Silk Clay og trykket fast.

 2. Inspiration: v13645 Malet rund æske med låg, dekoreret med glitter

  Den runde æske med låg er malet med Plus Color hobbymaling og tørret. Herefter er begge dele med 3D LIner og glitterlim mønsterdekoreret.

 3. Inspiration: v12977 Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling

  Karton fra Canson, skåret i strimler på en guillotine-skærer, rullet i spiraler med quilling-pen og formet i et quilling-board. Herefter er alle spiralerne limet fast på papæg, malet med Plus Color akrylmaling.

 4. Inspiration: v12820 Giraf med garn

  Giraf af pap-maché er penslet med limlak og omviklet med garn. Let at lave og højeste mode!

 5. Inspiration: v12752 Papophæng med rhinsten
 6. Inspiration: v12750 Keglenisser

Varer 73-108 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.