MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 37-72 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14700 Malet græskarhoved af papmaché med indbygget lys
  De viste græskar er af papmache med udskårne ansigtstræk og indbygget lys. Begge, der kan stå frit, er malet med Plus Color hobbymaling og efter tørring dekoreret med edderkopper af plastik og imiteret edderkoppespind.
 2. Inspiration: v14321 Påskekylling af styroporæg med pulp og fødder af bonzaitråd
  Den buttede kylling er lavet af et styroporæg, der er beklædt med pulp. Lange ben med fødder er formet i bonzaitråd og stukket fast. Efter tørring er kylllingen malet med Plus Color hobbymaling.
 3. Inspiration: v14529 Lysestage og rensdyr i træ og pap med maling og glitter
  Det flade trofæ i stor silhuet på væggen, de fritstående rådyr af papmaché og træstagen med bloklyset er malet med Plus Color hobbymaling. Alt drysset med metallisk glimmer, mens malingen endnu var våd.
 4. Inspiration: v14394 Engel af papmaché malet og dekoreret med glitter og rhinsten
  Hver af de viste engle af papmache er malet på hoved og kjole med A-Color mat. Vinger er smurt ind i limlak og drysset med glitter. Rhinsten er fastlimet som ekstra pynt, guldtråd er hår og chenille er glorie.

Varer 37-72 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.