MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

26 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16078 Adventskalender med tog i træ
  Mal og dekorér adventstog med 4 vogne og brug det som adventskalender i december. Mal trætoget med hobbymaling, sæt tallene på siden og læg en 3D snow effect liner på kanterne.
 2. Inspiration: v13853 Clipboard med tavlemaling Masking Tape

  Det viste Clipboard er malet i 2-3 lag med tavlelak, hvorved det muliggøres at skrive og udviske på tavlen. Efter tørring er tavlen dekoreret med pålimede knapper og Masking Tape. Sidstnævnte er lakeret for at sikre hæftningen bedst muligt.

 3. Inspiration: v12819 Teæske med glaslåg
 4. Inspiration: v12817 Træhuse af lister

  Trælister er samlet med trælim til en blok, der er savet i facon som et hus. Efterfølgende er den malet med tavlemaling.

 5. Inspiration: v12208 Dørskilte med mosgummi
 6. Inspiration: v11773 Gavemærker/bordkort
 7. Inspiration: v11532 Bakketavle
 8. Inspiration: v11330 Bakke med glas

26 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.