Mal og tegn

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

18 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Picasso-inspireret linol-tryk
  Udsolgt
  Inspiration: v16380
  Picasso-inspireret linol-tryk
  Med inspiration fra den spændende og eksperimenterende maler Pablo Picasso laver børnene anderledes selvportrætter set forfra og i profil og kombinerer til ét billede. Motivet skæres ud i de bløde linol-plader og laves til flotte tryk. Målgruppe: Mellemtrin, Overbygning og Valgfag.
 2. Mini-trofæer
  Udsolgt
  Inspiration: v16392
  Mini-trofæer
 3. Portræt, lavet som monotryk med Neocolor II fra Caran d'Ache
  Udsolgt
  Inspiration: v13877
  Portræt, lavet som monotryk med Neocolor II fra Caran d'Ache
  Dette kreative projekt styrker børns jeg- og fornemmeklogskab ved, at børnene laver et selvportræt og samtidig afprøver en ny teknik. Når børn arbejder med at afbilde sig selv, opnår de en større selvindsigt (jeg-klog). Ved at arbejde med aftryk eksperimenterer de med nye kreative teknikker, hvor de skal forudse, hvad der sker, når de lægger det fugtige tegnepapir på hårdfolien, hvilket også styrker intuitionen (fornemmeklogskaben).
 4. Engle af gipsgaze
  Udsolgt
  Inspiration: v12450
  Engle af gipsgaze
 5. Taskekunst for alle
  Udsolgt
  Inspiration: v1421
  Taskekunst for alle

18 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.