MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 37-72 af 107

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14083 Karsebakke dekoreret med tusch og pailletter

  Hver spirebakke/karsebakke er farvelagt med Colortime tusch og pyntet med fastlimede pailletter. Et printet og udklippet portræt er desuden fastgjort på den ene bakke, inden begge er foret med fugtigt vat, hvori karsefrø er strøet.

 2. Inspiration: v13528 Naturæg med farve- og mønsterafsmitning fra tyl

  På andeægget er et blad fra naturen sat løst fast. Herefter er ægget pakket ind i tyl og duppet med en blanding af Art Aqua-farve og limlak. Efter tørring er tylstykket fjernet, og konturen af bladet og tylmønsteret fremstår på ægget.

 3. Inspiration: v13292 Spøgelser af refleksfolie

  Spøgelserne er lavet af refleksfolie, fastgjort med selvklæbende folie på hårdfolie. Herefter er der lavet et hul i toppen og spøgelserne er monteret i en bomuldssnor med karabinhage til ophæng på f.eks. tasker.

 4. Inspiration: v13015 Sten og Silk Clay
 5. Inspiration: v12979 Malet urtepotte med påskeæg af plast dekoreret med servietdecoupage

  Plastæg, malet med Plus Color Hobbymaling. Herpå decoupage af servietmotiver og fjerpynt. Kan bruges til ophæng, eller i malet rødlerspotte.

 6. Inspiration: v12753 Engle af styropor
 7. Inspiration: v12452 Engle med gipsgaze
 8. Inspiration: v12450 Engle af gipsgaze

Varer 37-72 af 107

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.