MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16192 Personlige termokrus med farverig dekoration
  Med akvarelmaling og effektsalt kan børnene lave de flotteste farvespil og lave håndaftryk eller tegne fine tegninger ovenpå. Det flotte billede sættes i som dekoration i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 2. Inspiration: v14652 Lyskæde med malede lampeskærme af rispapir
  Den viste lyskilde er en lyskæde med små LED-lys. Alle monteret med lampeskærme af rispapir forskelligt malet med Plus Color hobbymaling.
 3. Inspiration: v14094 Politiskilt for sjov
 4. Inspiration: v13466 Banner af imiteret stof med 'Body Movement'

  Det lange banner med 'Body Movement' er lavet af imiteret stof i to farver. Den sorte er baggrund for pålimede silhuetter af kroppe i bevægelse, lavet i størrelsesforholdet 1:1 af hvidt imiteret stof, malet efter fri fantasi.

 5. Inspiration: v13007 Karsebakke af malet papfigur med stempeltryk

  Den færdigudstansede karsebakkefigur er malet og stemplet med små gummistempler med A-color mat maling. Spirebakken samles med hæftetang og der såes karse i medfølgende bakke.

 6. Inspiration: v12417 Silhouetteklip i karton
 7. Inspiration: v12069 Papirposer med print

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.