Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 1-36 af 73

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16192 Personlige termokrus med farverig dekoration
  Med akvarelmaling og effektsalt kan børnene lave de flotteste farvespil og lave håndaftryk eller tegne fine tegninger ovenpå. Det flotte billede sættes i som dekoration i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 2. Inspiration: v14955 Bullet journal brugt som kalender
  Med en bullet journal kan du skrive noter, lave lister og bruge den som kalender. En bullet journal bruges både til at give en overblik over det, man har gang i, men også som et afstressende øjeblik i hverdagen. Bullet journal forkortes Bujo.
 3. Inspiration: v14702 Illustration lavet med akvarelfarver på tusch
  Den viste illustration er lavet på akvarelpapir med SOLO GOYA Aqua Paint Markers, der har penselspids og indeni er med akvarelfarve.
 4. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 5. Inspiration: v14094 Politiskilt for sjov
 6. Inspiration: v13676 Metalpapir med tuschtegning i glitterdrysset indramning

  Den viste indramning består af et bagstykke, beklædt med metalpapir. Herpå er et motiv tegnet og malet, hvorefter den løse ramme er glitterdrysset og monteret med bagstykket ved hjælp af lim. Til slut er ophængssnor isat, pyntet med træperler.

Varer 1-36 af 73

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.