Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16192 Personlige termokrus med farverig dekoration
  Med akvarelmaling og effektsalt kan børnene lave de flotteste farvespil og lave håndaftryk eller tegne fine tegninger ovenpå. Det flotte billede sættes i som dekoration i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 2. Inspiration: v14337 Portræt lavet med akvarelfarver og tegnegummi
  Hvert af de viste portrætter på akavarelpapir er tegnet med permanent tusch i sort. Detaljer og grafik er tegnet med tegnegummi, og akvarelfarver er påført. Efter tørring er belægningen fra tegnegummiet gnedet af, og portrættet er rammet ind.
 3. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 4. Inspiration: v13676 Metalpapir med tuschtegning i glitterdrysset indramning

  Den viste indramning består af et bagstykke, beklædt med metalpapir. Herpå er et motiv tegnet og malet, hvorefter den løse ramme er glitterdrysset og monteret med bagstykket ved hjælp af lim. Til slut er ophængssnor isat, pyntet med træperler.

 5. Inspiration: v13077 Flagguirlande med stenciltryk, striber og bomber

  De udstansede flag på guirlanden er dekoreret med stenciltrykte motiver, malede striber og bomber.

 6. Inspiration: v12069 Papirposer med print
 7. Inspiration: v12032 Juleophæng til vinduet

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.