FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.
Mal og tegn

Male på pap mache

Varer 37-72 af 205

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15059 Sådan decouperer du på pap
  Papartikler er ideelle at dekorere med papir. Vælg mellem transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir) eller dækkende papir (glanspapir, gavepapir m.m.) Til pålimning anbefaler vi decoupagelak.
 2. Inspiration: v14842 Enhjørning trofæ pyntet med Silk Clay og Foam Clay
  Papmaché enhjørning malet med hobbymaling og pyntet med glitter Foam Clay der er sat rundt om horn samt en manke af Silk Clay i alle regnbuens farver. Silk Clay kan blandes til lyse pasteller ved at blande farvet og hvid. For at skabe effekten af en regnbuemanke er hver farve rullet til tynde strimler og trykket fast omkring enhjørningens horn. Øjet er lavet af sort Silk Clay som er rullet til en tynd strimmel og formet til et øje.
 3. Inspiration: v14321 Påskekylling af styroporæg med pulp og fødder af bonzaitråd
  Den buttede kylling er lavet af et styroporæg, der er beklædt med pulp. Lange ben med fødder er formet i bonzaitråd og stukket fast. Efter tørring er kylllingen malet med Plus Color hobbymaling.
 4. Inspiration: v14570 Langbenet fugl af styropor beklædt med pulp
  Den viste fugl er lavet af et æg og en kugle af styropor, der er samlet og beklædt med pulp. Efter tørring er to lange ben og fødder formet af trådstænger og stukket fast. Figuren er malet med Plus Color hobbymaling.
 5. Inspiration: v14497 Aftryk i hvid gips

Varer 37-72 af 205

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.