Lav eget motiv med stempelplade

Lav eget motiv med stempelplade

Inspiration: 15686

Fra: 24,95 kr

Til: 1.127,35 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 24,95 kr

Til: 1.127,35 kr

Lav et hjemmelavet motiv i en stempelplade. Dæk stempelpladen med sort linoleumsværte og overfør motivet til imiteret japanpapir med et let tryk fra en linoleumsrulle.
Sådan gør du
Video
Guide step 1
Step 1.
Optegn det ønskede motiv på stempelpladen med en blyant. Skær motivet ud med en linoleumskniv. Print evt. skabelonen, der findes som en særskilt PDF her på siden.
Guide step 2
Step 2.
Hæld en stribe linoleumssværte ud i den ene ende af en malerbakke. Pas på med at overdosere. Rul frem og tilbage med en linoleumsrulle, indtil sværten er jævnt fordelt.
Guide step 3
Step 3.
Dæk stempelpladen med linoleumssværte. Start og slut altid ved kanterne af pladen. Rul frem og tilbage på kryds og tværs, indtil sværten dækker hele pladen i et jævnt lag.
Guide step 4
Step 4.
Læg forsigtigt et stykke imiteret japanpapir på motivet. Læg et stykke kraftigt karton eller lignende ovenpå som beskyttelse. Rul frem og tilbage på beskyttelsesarket med en ren linoleumsrulle. Tryk let til.
Guide step 5
Step 5.
Fjern beskyttelsesarket. Træk forsigtigt det imiterede japanpapir af stempelpladen og lad tørre. Efter endt brug vaskes stempelpladen nemt med lunkent vand.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Linoleumssæt, 5ass.

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms