Kreativ læring

Alle projekter med kreativ læring

Teoretisk måles intelligens ikke bare på kapaciteten af intellektuel forståelse. Intelligens er et langt bredere begreb. Her på vores hjemmeside kan du få printvenlige vejledninger på op til 100 projekter i kategorien Kreativ Læring og læse mere om, hvordan stimuleringen af hver klogskab defineres. Rigtig mange projekter styrker mere end et område.

Varer 1-36 af 112

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15623 Ophæng af skyer med forskelligt vejr lavet af karduspapir og karton
  Lav selv skyer med diverse vedhæng klippet i karton. Skyerne er klippet i karduspapir i to lag og fyldt op med papirrester.
 2. Inspiration: v15532 Fælles akvarel collage
 3. Inspiration: v15531 Havdyr af papmaché
 4. Inspiration: v14937 Akvarel og symmetri
 5. Inspiration: v15148 Pixel art med korssting
 6. Inspiration: v15147 Pixel art med rya
 7. Inspiration: v15043 Sportsudøvere i bonzaitråd og Silk Clay
  Dette kreative projekt styrker børns jeg-, ord- og osklogskab. Jegklogskaben styrkes ved, at børnene skal forme en figur i bonzaitråd og Silk Clay, der illustrerer deres yndlingssportsgren, eller en sport de selv er gode til - derved stimuleres deres selvindsigt. Ved at børnene samarbejder og udveksler idéer til figurer og samtidig snakker om figurerne og sporten, styrkes både osklogskaben og ordklogskaben.
 8. Inspiration: v14465 Armbånd i elastik med ord af bogstavperler

  Denne kreative aktivitet styrker børns ord- og talklogskab ved at kombinere stavning og matematik. Først skal børnene finde de rigtige bogstaver (bogstavgenkendelse) og placere dem i den rigtige rækkefølge (stavning). Derefter kommer matematikken i spil, når elastikkens længde skal tilpasses håndleddet, og de kulørte perler skal tælles og sorteres efter farve.

   

  Det viste armbånd er lavet af elastiksnor. Herpå er kulørte perler trukket i farverækkefølge mellem ord af perler med påtrykte bogstaver. Lukning er 3-4 stramme knuder.

 9. Inspiration: v14175 Gnidebillede med Neocolor I og II

  Billedet er delvist malet med de vandopløselige Neocolor II. Delvist lavet som et aftryk af et emnes overflade med tekstur. (Fx skosåler, mønter og bark). Til dette er Neocolor I farvekridt brugt med en let skravering på papir, lagt ovenpå emnet.

Varer 1-36 af 112

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.