MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Lav selv smykker

Øreringe

Inspiration til lav selv øreringe

Her kan du inspiration og idéer til lav selv øreringe, og vi viser samtidig i detaljer, hvordan du nemt laver hjemmelavede øreringe. – Det er derfor, vi påstår, at alle kan lave smykker! Se vores mange ideer til DIY øreringe, du selv kan lave.

Vi har desuden et stort udvalg af ørestikker, perlestilke, smykkedele, kæder, perler og værktøj til at lave hjemmelavede øreringe.

10 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15795 Øreringe med rocaiperler og glasperler på creoler
    Lav selv øreringe af creoler med rocaiperler, der sættes på med messingtråd. Pynt også med en glasperle, der sættes på med en perlestilk.
  2. Inspiration: v12540 Øreringe i rørperler
  3. Inspiration: v12365 Sådan laver du øreringe i forskellige designs

    Med forskellige basisdele og -teknikker inspirerer vi her til håndlavede ørerstikker, creoler, hænge-øreringe eller øreringe som øreklips.

10 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til hjemmelavede øreringe

Har du fået lyst til at lave hjemmelavede smykker? Så kan du finde alt til lav selv smykker her på shoppen. Du finder bl.a. smykkedele, splitringe, låse og endestykker, kæder, øreringe og creoler, halskæder og armbånd, perler, smykkeværktøj og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.