MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Lav selv smykker

Armbånd

Inspiration til lav selv armbånd

Her kan du inspiration og idéer til lav selv armbånd, og vi viser samtidig i detaljer, hvordan du nemt laver hjemmelavede armbånd. – Det er derfor, vi påstår, at alle kan lave smykker! Se vores mange ideer til DIY armbånd, du selv kan lave.

Vi har desuden et stort udvalg af smykkedele, knyttesnor, kæder, perler og værktøj til at lave hjemmelavede armbånd.

33 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16128 Flotte, knyttede armbånd i satinsnor
  Med denne knytteteknik kan både små og store børn knytte flotte armbånd til sig selv eller én, de holder af. Knytning er altid sjovt og populært, og samtidig med, at børnene ofte elsker at lave smykker, styrker de deres finmotorik og koncentration.
 2. Inspiration: v15118 Armbånd af plastperler og forgyldte ledperler
  Plastperler i et mix af transparente og fuldfarvede samt forgyldte ledperler er trukket på smykkewire og lukket med forgyldte smykkedele.
 3. Inspiration: v14462 Armbånd af smykkewire med rocaiperler og vedhæng
  De viste armbånd er lavet af smykkewire, hvorpå rocaiperler er trukket. Et armbånd er pyntet med et buet rør, der er trukket på midtvejs, mens to armbånd er eftermonteret med en lille medaljon i vedhæng.
 4. Inspiration: v12724 Sådan laver du armbånd med forlæns 4-tals knude

  Teknikken er meget enkel og kræver kun, at man kan lave 'forlæns 4-tals knuden'. Du kan bruge forskellige former for snøre og perler, men vær opmærksom på, at snøren passer til perlens hulstørrelse.

 5. Inspiration: v11364 Kumihimo armbånd
 6. Inspiration: v11332 Blondearmbånd
 7. Inspiration: v11225 Bjælder til rytmik
 8. Inspiration: v1193 Knyttet armbånd

33 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til hjemmelavede armbånd

Har du fået lyst til at lave hjemmelavede smykker? Så kan du finde alt til lav selv smykker her på shoppen. Du finder bl.a. smykkedele, splitringe, låse og endestykker, kæder, øreringe og creoler, halskæder og armbånd, perler, smykkeværktøj og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.