Kreativ læring

Alle projekter med kreativ læring

Teoretisk måles intelligens ikke bare på kapaciteten af intellektuel forståelse. Intelligens er et langt bredere begreb. Her på vores hjemmeside kan du få printvenlige vejledninger på op til 100 projekter i kategorien Kreativ Læring og læse mere om, hvordan stimuleringen af hver klogskab defineres. Rigtig mange projekter styrker mere end et område.

Varer 1-36 af 112

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Ophæng af skyer med forskelligt vejr lavet af karduspapir og karton
  Udsolgt
  Inspiration: v15623
  Ophæng af skyer med forskelligt vejr lavet af karduspapir og karton
  Lav selv skyer med diverse vedhæng klippet i karton. Skyerne er klippet i karduspapir i to lag og fyldt op med papirrester.
 2. Akvarel og symmetri
  Udsolgt
  Inspiration: v14937
  Akvarel og symmetri
 3. Pixel art med rya
  Udsolgt
  Inspiration: v15147
  Pixel art med rya
 4. Sportsudøvere i bonzaitråd og Silk Clay
  Udsolgt
  Inspiration: v15043
  Sportsudøvere i bonzaitråd og Silk Clay
  Dette kreative projekt styrker børns jeg-, ord- og osklogskab. Jegklogskaben styrkes ved, at børnene skal forme en figur i bonzaitråd og Silk Clay, der illustrerer deres yndlingssportsgren, eller en sport de selv er gode til - derved stimuleres deres selvindsigt. Ved at børnene samarbejder og udveksler idéer til figurer og samtidig snakker om figurerne og sporten, styrkes både osklogskaben og ordklogskaben.
 5. Armbånd i elastik med ord af bogstavperler
  Udsolgt
  Inspiration: v14465
  Armbånd i elastik med ord af bogstavperler

  Denne kreative aktivitet styrker børns ord- og talklogskab ved at kombinere stavning og matematik. Først skal børnene finde de rigtige bogstaver (bogstavgenkendelse) og placere dem i den rigtige rækkefølge (stavning). Derefter kommer matematikken i spil, når elastikkens længde skal tilpasses håndleddet, og de kulørte perler skal tælles og sorteres efter farve.

   

  Det viste armbånd er lavet af elastiksnor. Herpå er kulørte perler trukket i farverækkefølge mellem ord af perler med påtrykte bogstaver. Lukning er 3-4 stramme knuder.

 6. Gnidebillede med Neocolor I og II
  Udsolgt
  Inspiration: v14175
  Gnidebillede med Neocolor I og II

  Billedet er delvist malet med de vandopløselige Neocolor II. Delvist lavet som et aftryk af et emnes overflade med tekstur. (Fx skosåler, mønter og bark). Til dette er Neocolor I farvekridt brugt med en let skravering på papir, lagt ovenpå emnet.

Varer 1-36 af 112

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.