Kreativ læring

1. Billed-klog projekter

Billed-klogskab styrkes ved projekter, hvor børnene skal bruge deres evner til at opfatte, erkende og udtrykke sig om den rumlige, konkrete verden.
Sker ved: At arbejde med modellering, mosaik, lysfremstilling, tilstøbning, slikfremstilling, gips og papmaché.


34 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Portræt af papirpulp i collageramme
  Udsolgt
  Inspiration: v11248
  Portræt af papirpulp i collageramme

  Skønt selvportræt af papirpulp lagt i collageramme og malet med Pigment akrylmaling. Billedophæng limet bagpå.

 2. Sten og Silk Clay
  Udsolgt
  Inspiration: v13015
  Sten og Silk Clay
 3. Selvportrætter med Silk Clay
  Udsolgt
  Inspiration: v12342
  Selvportrætter med Silk Clay
  Dette kreative projekt styrker børns jeg- og billedklogskab ved, at børnene laver et selvportræt og samtidig modellerer og blander farver. Når børn arbejder med at afbilde sig selv, opnår de en større selvindsigt – bl.a. også ved at gengive deres egen hud-, hår og øjenfarve. De viser altså, hvordan de ser og forstår sig selv (jeg-klog). Børnene styrker også deres billedklogskab, når de modellerer og blander de forskellige modelleringsfarver til de aktuelle farver - herved lærer de, hvordan forskellige farver påvirker hinanden.
 4. Caran d'Ache undervisningsmanual
  Udsolgt
  Inspiration: v13024
  Caran d'Ache undervisningsmanual

  Bogen er en introduktion til vokspastellerne, NEOCOLOR I og NEOCOLOR II fra schweiziske Caran d'Ache. Forskellen på de to vokspasteller er, at den ene er vandfast, mens den anden er vandopløselig.

 5. 3D billeder med varme følelser
  Udsolgt
  Inspiration: v14890
  3D billeder med varme følelser
  På vores eget kreative værksted har vi haft besøg af en flok 9-årige børn. Med stikordene 'Hvad gør mig glad og varm om hjertet' skulle børnene prøve at udtrykke en følelse i et billede. Det der gjorde dem glad, skulle skille sig ud med en 3D virkning. Det resulterede i meget forskellige og personlige billeder. Børnene malede en baggrund på malerplader. Herefter tegnede de med en ekstra tynd tusch på hvid falsekarton og limede deres udklippede motiver på maleriet med 3D puder. 12 stk./

34 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.