FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Kreativitet med papir og karton

Idéer til kreativitet med papir og karton

En rigtig populær aktivitet er kreativitet med papir og karton. Hvorfor? Fordi det kan bruges bredt. Fx til udklip eller til origami og i hvert fald til scrapbookning og fremstilling af kort. 

Her har vi samlet en lang række idéer, som du kan bruge som inspiration til at være kreativ med karton og papir.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16167 Fjer i akvarelpapir
  Klip fjer af akvarelpapir, og farv dem med akvareltusch. Påfør vand på akvarelfarverne med sprayflaske, vandpensel og pipette, så farverne løber sammen. Brug airbrush til forstøvning af farver.
 2. Inspiration: v15576 Kuverter i kvistpapir dekoreret med guldpapir
  Dekorer en kuvert i kvistpapir med udstansede hjerter i guldpapir på forsiden og guldpapir indvendigt.
 3. Inspiration: v15548 Engel med keglekrop
  Klip englenes krop ud i mønstret designpapir efter skabelon. Hæft håret af merceriseret bomuldsgarn fast med en hæftetang.
 4. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 5. Inspiration: v14571 Papirklip til jul efter fleksibel skabelon: julemand og rensdyr
  De viste figurer er klippet i karton efter en fleksibel skabelon, der består af flere dele.
 6. Inspiration: v14094 Politiskilt for sjov

Varer 1-36 af 52

Side
pr. side
Stigende orden

Kreative ideer til alle aldersgrupper

Papir og karton er et forholdsvis nemt materiale at arbejde med, og du bestemmer helt selv sværhedsgraden af dine kreative projekter. Derfor er papir og karton altså nogle materialer, som egner sig helt perfekt til alle aldre – og forskellige niveauer af kreative kompetencer.

I vores store idékatalog finder du både idéer, som er velegnet til de mindste – og idéer, som i stedet er henvendt til de voksne. Hvis du klikker ind på vores sortiment af papir hobby, vil du kunne finde alverdens forskellige slags papirer og kartoner i forskellige tykkelser, længder og mønstre samt farver.

Husk at du får fri fragt ved køb over 399 kr., så det kan altså godt betale sig at købe et stort parti af karton og papir hjem til husstanden, så man altid har nogle kreative projekter at kaste sig ud i. Nu hvor du allerede er i gang med at proppe varer i indkøbskurven, så husk også at købe klistre, tape og lim og andre hobbyværktøjer, som du kan bruge i skabelsesprocessen af de kreative projekter.

Udforske de mindstes kreativitet

Det er nærmest kun fordele at hente omkring inddragelsen af de små, når der skal kreeres kreative projekter. De kreative aktiviteter kan hjælpe børn med at udtrykke deres følelser – både de helt store følelser, men også de små og mere specifikke følelser. Børn kan fra tid til anden være svære at aflæse (lige så vel som voksne mennesker). Men det er altså her kreativiteten kommer ind i billedet, man kan nemlig få utrolig meget gavn af se hvorledes børn udfolder sig kraft af farvevalg, mønstre og lignende.

Karton og papir er perfekte startelementer til kreative projekter for de små. For det første er det et billigt materiale, hvor det ikke gør spor, hvis der opstår revner undervejs. Derudover så er der et hav af muligheder med lige præcis karton og papir. Børnene kan være med til at lave deres eget legetøj eller dekorationselementer til børneværelset

Hvis du er på udkig efter kreative projekter til de små, så klik dig ind på vores idékatalog, der indeholder kreative ideer til klippe klistre. Opmuntre gerne dit barn til at engagere sig i kreative projekter, som i sidste ende kan give grobund for mange gode kompetencer i løbet af livet

Lad kreativiteten blomstre med papirblomster

Lige for tiden er det en stor trend med tørrede blomster og papirblomster. Blomsterne kan syne ufattelige naturtro, hvis der er lagt fokuseret arbejde ned i dem. Ikke nok med at blomsterne er skønne at kigge på, så holder de også helt naturligt i længere tid end de friske blomster. I vores idékatalog, har vi mange gode tips og tricks til hvorledes du skaber nogle papirblomster, som giver et helt særligt look til boligindretningen. Papirblomsterne kan både pynte i en vase, eller sættes fast rundt omkring en krans og anvendes til borddækningen. Papirblomsterne fungerer også som en perfekt værtindegave.

Papirblomsterne er gode at have stående i mørke og fugtige rum, såsom badeværelset og soveværelset, hvor der helt naturligt ikke kommer meget lysindfald i. Papirblomsterne kan klare al slags miljø, og er deres store fordel.

I vores sortiment har vi flere fine skabeloner, hvor du kan finde inspiration til at lave utrolig smukke papirblomster. Blomsterne kan fx skabes ved hjælp af crepepapir og silkepapir, som giver et utroligt smukt og naturtro indtryk. Papirblomsterne kræver lidt mere teknisk snilde, da det er et forholdsvis skånsomt materiale, som man har med at gøre. Heldigvis kan du gennem udførlige trin-for-trin guides og videoklip få et solidt indblik, så processen bliver meget nemmere – også for nybegynderne.

Hold fast i minderne

I dag har de fleste af os alle vores billeder på vores smartphone eller computer. Men der er dog fortsat noget ufattelig hyggeligt ved fotoalbums og scrapbøger. Her på siden har vi samlet alle vores gode idéer, om hvorledes du kan udforme din næste mindebog – enten til dig selv, eller til en som du holder af. Den perfekte julegave- eller fødselsdagsgaveidé.

Der er ingen faste regler ved scrapbooking. Her er det hele nemlig tilladt, og du kan mixe farver, materialer og mønstre på livet løs. En scrapbog er meget personlig, og dette må udseendet på bogen også meget gerne afspejle.

Skal du ud på en længere rejse? Så sammensæt din egen fine scrapbog med gode fotos, souvenirs, koncertbilletter og meget andet. En scrapbog kan også laves efter brylluppet, den runde fødselsdag eller bare af livet generelt. Kig alle vores gode idéer gennem lige her.

En scrapbog er også en utrolig sød og betænksom gave, som kan gives til et nært familiemedlem eller en god ven/veninde. Påklistre minderne, gode fotos og interne jokes, som I har sammen. Det er en gave, som vil skabe utrolig meget glæde. En scrapbog er en hyggelig genstand at have stående i hjemmet – og altid spændende at kigge igennem og genlæse år efter år.

Lav pynt og kort til alle anledninger

Der kommer flere og flere seværdigheder og højtider til landet. Vi har de traditionelle og store begivenheder såsom påsken, fastelavn, jul og nytår. Men med tiden er der kommet flere højtider til Danmark, som vi har taget til os fra udlandet fx Valentines Day og Halloween. Alle disse forskellige seværdigheder giver mulighed for at pynte op i hjemmet – nærmest hele året rundt. Og dette giver naturligvis grund til at dykke ned i kreative projekter, og selv kreere en masse skøn pynt, der kan pynte i hele boligen. I vores idékatalog har vi samlet alle vores ideer til julepynt, påskepynt og meget mere.

Der er nemlig noget helt særligt ved hjemmelavet pynt. Man får selve oplevelsen ved at kreere noget smukt, som man kan fordybe sig ned i – og samtidig har man efterfølgende noget oppyntning til hele huset.

I vores idékatalog har vi ligeledes et stort udvalg af lav-selv-kort, som kan bruges til julen, fødselsdage og meget mere. Her har du mulighed for at udforme dit helt eget personlige kort til fødselaren. Udvælg modtagerens yndlingsfarver, motiver og lignende og skab et unikt kort.  

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.