Kreativitet med papir og karton

Origami

Er du på udkig efter idéer og inspiration til origami? Her på siden har vi samlet en række idéer med udførlige guides, så du nemt kan komme i gang med origami. Her finder du bl.a. origami julepynt, origami figurer til ophæng og meget mere.

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15995 Origami julekugle foldet af origamipapir
  Fold selv julekugler af origamipapir. Brug teknikken origami, hvor en kugle foldes af 12 stykker papir og samles uden lim. Fold alle stykker på samme måde og sæt dem sammen, så det danner en kugle. Monter en snor til ophæng i en af samlingerne, inden kuglen lukkes.
 2. Inspiration: v14220 Julestjerne med pyramidespids foldet af stjernestrimler

  De viste stjerner med pyramideformet spids er foldet af hhv. blanke og glitrende stjernestrimler i Paris design fra Vivi Gade.

 3. Inspiration: v13281 Rhombeformede kugler i Paris designpapir

  De rhombeformede kugler er origamifoldede i halve ark designpapir fra Vivi Gades kollektion, Paris. Herefter er de ophængt i merceriseret bomuldsgarn.

 4. Inspiration: v12824 Julestjerne foldet i papir

  Kinesisk stjerne foldet i stjernestrimler.

 5. Inspiration: v12656 Kinesisk papirstjerne
 6. Inspiration: v12195 Origami fugl
 7. Inspiration: v11968 Origamifoldet hjort
 8. Inspiration: v11959 Blomst i origamipapir

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side
Stigende orden

Origami julepynt

Origami giver mulighed for at folde flotte ophæng, pynt og figurer. Og origami til julepynt er en yderst populær kreativ aktivitet, som giver mulighed for at lave noget flot og anderledes julepynt.

Her på siden finder du en række kreative idéer til origami julepynt. Klik ind på den enkelte idé for at finde inspiraton, step-by-step vejledninger og skabeloner til, hvordan du selv kan folde julepynten med origamipapir.

I vores idékatalog finder du origami julepynt som: julekugler, julestjerner, fugle, kræmmerhuse, juletræer og papirdiamanter.

Find materialer til origami

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at være kreativ med origami og papirfoldning. Du finder bl.a. origamipapir, hobbyknive, sakse, stjernestrimler, karton, designpapir, quilling papir og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.