Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her
Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

20 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v14706 Kort med tekst på Dymo-tape og kartonhjerte
    Det viste dobbeltkort er på forsiden dekoreret med et hjerte, der er klippet ud i karton og limet fast. Derudover er tekster printet på en labelmaskine med Dymo-tape og fastgjort.
  2. Inspiration: v14047 Kort med blonder i hvid og lyserød design

    De viste kort fra Happy Moments er på forsiden dekoreret med papir og pynt i romantisk design fra Vivi Gade. Hertil er brugt dobbeltklæbende tape.

  3. Inspiration: v13503 Bordpynt, bordkort og invitation i limegrøn og blå med fodbolde

    Til indbydelser og borddækning med diverse pynt, dug, løber, lys og servietter er to farver anvendt fra festserien, Happy Moments. Det personlige twist er opnået ved at tilføje dekorationsbånd og dekonitter. Begge med fodbolde.

20 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreative kort og indbydelser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne flotte kort og indbydelser. Du finder bl.a. kort, kuverter papir, silkepapir, glitterlim, pailletter, rhinsten, stickers og klistermærker og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.