Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.
Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

23 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15593 Shaker kort og kuvert dekoreret med håndlavet papir
    Lav selv kort og kuvert i karton med rosa perlemor effekt dekoreret med håndlavet papir, glitter og stemplet tekst.
  2. Inspiration: v15578 Invitation i kvistkarton med skeletblad som pynt
    Lav selv invitation i kvistkarton med guldpapir og skeletblade som pynt. Bind bast omkring invitationen og pynt med rhinsten.
  3. Inspiration: v14961 Dåbsinvitationer dekoreret med body af papir og halv-perler
    Søde barnedåbsinvitationer med en body af strukturpapir dekoreret med embossingmaskine. Mønstret til bodyen findes herunder som en særskilt PDF.
  4. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel

23 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreative kort og indbydelser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne flotte kort og indbydelser. Du finder bl.a. kort, kuverter papir, silkepapir, glitterlim, pailletter, rhinsten, stickers og klistermærker og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.