Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.
Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

Varer 37-72 af 138

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15239 Kuvert til opbevaring af småting i Bullet journal og planner
  Lav selv en kuvert til opbevaring af småting i din bullet journal, planner eller lignende. Det kan for eksempel være ekstra klistermærker eller små sedler.
 2. Inspiration: v14739 Kort med juletræ i 3D af designpapir fra Vivi Gade
  Det viste dobbeltkort med glitter er på forsiden dekoreret med et juletræ, der er sammensat af foldet designpapir. Derudover er en glitrende stjerne på forgyldt metalklemme fastgjort i rille over træet.
 3. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 4. Inspiration: v14633 Kort pyntet med udstanset karton i cirkler
  Det viste kort med kuvert er dekoreret med karton, der er udstanset i cirkler, sammensat til et motiv og limet fast.
 5. Inspiration: v14486 Indbydelse og bordkort i råhvid og kobber
  Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort, der er monteret med designpapir i kobber og råhvidt strukturpapir med printet tekst. Heromkring et matchende bælte i samme materialer og en rund rhinsten. Kuvert er med glitrende indtræk, og bordkort er lavet i samme udtryk.

Varer 37-72 af 138

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.