Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

23 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15807 Kort dekoreret med glitterlim og pailletter
    Dekorer et kort med glitterlim og dråbeformede pailletter, der limes på i et mønster, som danner et snefnug.
  2. Inspiration: v12938 Kort og bordpynt med hjerte og brudepar

    Kortserie, pålimet papir og karton fra Color Bar. Herefter dekoreret med udstansede hjerter, pyntet med brudepar, snor og 3D prikker fra en Pearl Pen.

  3. Inspiration: v12254 Kort pyntet med mobiltelefon af karton med rhinsten
    De viste kort er dekoreret i samme stil. Dels med mønstret og ensfarvet papir, hvoraf bl.a. en mobiltelefon er klippet. Alt er fastgjort med dobbeltklæbende tape, og mobiltelefonen er pyntet med hhv. et printet portræt og som knapper med selvklæbende rhinsten.

23 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreative kort og indbydelser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne flotte kort og indbydelser. Du finder bl.a. kort, kuverter papir, silkepapir, glitterlim, pailletter, rhinsten, stickers og klistermærker og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.