FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.
Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

Varer 37-72 af 130

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15286 Konfirmationsindbydelse med kartonmærkat, blondekarton og pergamentpapir
  Lav selv invitationer til konfirmation med brevkort i kvistkarton dekoreret med pergamentpapir, kartonmærkat af en pige og blondekarton pyntet med rhinsten og klips med sløjfe.
 2. Inspiration: v14740 Dobbeltkort dekoreret med juletræ af Masking Tape
  Det viste kort er på forsiden dekoreret med et juletræ i grafisk stil. Det er lavet af 6 stykker Masking Tape i forskellige størrelser, der er monteret vandret i størrelsesorden. Øverst er en rille skåret, og en stjerne på metalklemme er sat fast heri.
 3. Inspiration: v14632 Kort pyntet med akvarel
 4. Inspiration: v16038 Indbydelse, bordkort, menukort og bordpynt i sort med hjerter af fingeraftryk
  Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort i sort, der er monteret med strukturpapir. Først rødt og herpå hvidt med tekstprint. Pynt er et hjerte lavet med maling som fingeraftryk. Menu- og bordkort og bordpynt er lavet i samme udtryk.
 5. Inspiration: v14355 Bryllupsinvitationer, bordkort og bordpynt med satinhjerter
  Den viste indbydelse til bryllup, den foldede æske, kuvertens bordkort og glaspynt er dekoreret med hvide satinhjerter og selvklæbende perler.

Varer 37-72 af 130

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.