Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

Varer 73-108 af 141

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14383 Kort med træblomst og net fra bordløber som pynt
  Det dobbelte brevkort i sort er på forsiden pyntet med udklip af hvidt og sort strukturkarton, net, satinbånd og træblomst. - Alt fra Happy Moments.
 2. Inspiration: v13751 Invitation med net og blomst i satinbånd

  Det dobbelte brevkort fra Happy Moments er pyntet på forsiden med hhv. kulørt papir og net (af bordløber). Herpå fastgjorte bånd, foruden et mindre bånd, isat blomst.

 3. Inspiration: v13554 Påskekort med påsyet pynt og designpapir fra Vivi Gade

  Det viste brevkort er monteret med stråsilkepapir, stofnet, fjer og designpapir fra Vivi Gades designserie, Oslo. På symaskine er alle dele syet fast med 4 mm sting.

 4. Inspiration: v13488 Julekort med designpynt fra Vivi Gade

  Det dobbelte kort er monteret med designpapir, selvklæbende træstickers og -rhinsten. Alt fra Vivi Gade's rød/hvide designserie, Copenhagen.

Varer 73-108 af 141

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.