Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her
Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

Varer 37-72 af 92

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14047 Kort med blonder i hvid og lyserød design

  De viste kort fra Happy Moments er på forsiden dekoreret med papir og pynt i romantisk design fra Vivi Gade. Hertil er brugt dobbeltklæbende tape.

 2. Inspiration: v13620 Julekort med motiv på designpapir fra Vivi Gade

  Det dobbelte brevkort er dekoreret med pålimet papir og nostalgisk motiv i Copenhagen design fra Vivi Gade. Derudover er kortet pyntet med selvklæbende rhinsten.

 3. Inspiration: v13504 Valentinskort med designpapir og rødt hjerte af karton

  Det dobbelte kort, der er tiltænkt Valentins Dag, er dekoreret med designpapir fra Vivi Gade og et rødt kartonhjerte med påskrevet, hvid tekst.

 4. Inspiration: v13409 Bordpynt, bordkort og invitation i sort og hvid med filigranhjerte

  Indbydelsen er et dobbeltkort af karton m/perlemorseffekt. Herpå hhv. mønstret designpapir fra Vivi Gade og sort karton. Sidstnævnte er også anvendt til menu- og bordkort. Pynt på alle kort er et hvidt filigranhjerte, sort hampsnor og rhinsten.

Varer 37-72 af 92

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.