Kreativitet med papir og karton

Lav selv kort

Idéer til kreative lav selv kort

Der er noget helt specielt ved at modtage et hjemmelavet kort, der er blevet brugt tid på at lave. Lav selv kort, som modtageren med sikkerhed vil sætte pris på. Vi har samlet en masse inspiration og varer, så du kan komme godt i gang med kort til enhver lejlighed.

Herunder finder du idéer til kort til enhver type fest og lejlighed. Klik ind på den enkelte idé, for at få en fyldig gør-det-selv vejledning til kortet.

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14488 Indbydelse og bordkort i sort med hvide papirblonder
  Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort i sort, der er monteret med en frise af hvidt strukturpapir med print, der i den ene ende er udstanset som en blondebort. Borten er delt på midten af en frise i sort designpapir med lak. Pynt er et selvklæbende hjerte af bittesmå rhinsten. Bordkort er lavet i samme udtryk.
 2. Inspiration: v12787 Fødselsdagskort
 3. Inspiration: v12729 Kort med Vivi Gade Designpapir

  Udklip fra Vivi Gade Design papir er limet på kortet med dobbeltklæbende tape og 3D puder. Dekoreret med prikker fra Paper Pen.

 4. Inspiration: v12727 Kort med cup cake
 5. Inspiration: v12726 Kort med tekst
 6. Inspiration: v12625 Vivi Gade Design kort
 7. Inspiration: v12468 Kort med pigestickers
 8. Inspiration: v12227 Bryllupsinvitation
 9. Inspiration: v11956 Drengeindbydelse

  Kort klippet i karton. Dekoreret med klippet og udstanset karton og papir. Pyntet med snørreringe og papirsnor med tekst.

 10. Inspiration: v11822 Lak og segl

21 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreative kort og indbydelser

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne flotte kort og indbydelser. Du finder bl.a. kort, kuverter papir, silkepapir, glitterlim, pailletter, rhinsten, stickers og klistermærker og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.