Kreativitet med papir og karton

Lad kreativiteten blomstre med crepepapir

Lad din kreativitet stå i fuldt flor med crepepapir i smukke farver, du kan forvandle til skønne papirblomster. At lave blomster af crepepapir er en gammel, velkendt aktivitet, som har fået en ny opblomstring, og her kan du lære de spændende teknikker. Med inspiration i konceptet her kan du fordybe dig i at lave din egen evighedsbuket og blomsterdekorationer med unikke udtryk som et kreativt alternativ til kunstige og tørrede blomster.

Lad kreativiteten blomstre med crepepapir
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Lad dig inspirere af vores kreative idéer

Køb alt til dine kreative projekter

20 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Crepepapir
  25x60 cm, Stræk/crepe: 180%, 105 g, pastelfarver, 8 ark/ ...
  52,95 DKK
  Crepepapir med en stræk-/crepeprocent på 180, som gør det perfekt til at lave papirblomster af, da det let kan strækkes og formes, uden det brister. Papiret har en smuk crepet overflade og mister ikke facon efter det er blevet formet og arbejdet med.

  Der findes mange forskellige teknikker inden for crepepapir, det kan, strækkes, formes og rynkes på utallige måder og derfor er der mulighed for at lave mange forskellige crepepapirblomster blade, pynt mm af. For at lime glitter på kanterne eller beklædning af blomsterstængler anbefales multi glue som en god lim til dette. For at lime større blade fast eller hvor det er praktisk med en øjeblikkelig tørretid fanbefales en limpistol med lavtemperatur varme, så papiret ikke smelter..

  Crepepapiret er perfekt til at lave buketter med evighedsblomster, og andet pynt som fx små ophæng. Bæredygtighed Fordybelse Aktiviteten henvender sig til unge og voksne
 2. Støvdragere
  L: 6,4 cm, diam. 2 mm, sort, 100 stk./ 1 pk.
  20,95 DKK
  Brug disse færdiglavede støvdragere af papirbelagt metaltråd, til at give dine smukke, hjemmelavede papirblomster et realistisk udtryk. Støvdragerne kan nemt klippes til i længden, eller males i lige præcis den farve du ønsker.

  støvdragerne kan pyntes med glimmer ved at dyppe dem i lim og drys se glimmeret på..

  støvdrager er gode som pynt i hjemmelavede blomster, som fx. crepe papirs blomster.

20 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.