Kreativitet med papir og karton

Lad kreativiteten blomstre med crepepapir

Lad din kreativitet stå i fuldt flor med crepepapir i smukke farver, du kan forvandle til skønne papirblomster. At lave blomster af crepepapir er en gammel, velkendt aktivitet, som har fået en ny opblomstring, og her kan du lære de spændende teknikker. Med inspiration i konceptet her kan du fordybe dig i at lave din egen evighedsbuket og blomsterdekorationer med unikke udtryk som et kreativt alternativ til kunstige og tørrede blomster.

Lad kreativiteten blomstre med crepepapir
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

26 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Start DIY Kit Crepepapir, 105 g, ass. farver, 1 sæt
  Udsolgt
  Start DIY Kit Crepepapir
  105 g, ass. farver, 1 sæt
  142,00 DKK
  Indhold: 8 ruller crepepapir i ass. farver, falseben i plast, papirbelagt wire i to tykkelser, styroporkugler i to størrelser, støvdragere i orange og Multi Glue.

  Med dette kit kan du lære at lave crepepapirsblomster. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

  Vil du lære at lave blomster af crepepapir, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig til flere typer af papirblomster gennem forskellige teknikker. Til sidst står du med en smuk buket af crepepapirsblomster Bemærk: Du kan både bruge limpistol og Multi Glue. Med Multi Glue er tørretiden 1/2 - 1 time pr. trin.

  Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at lave forskellige typer af blomster med hver deres teknikker - og resultatet bliver en buket af farvestrålende papirblomster, som du kan placere i en vase. Bagefter er det nok materialer til, at du kan udforske egne teknikker og lave blomster ud fra fri fantasi. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. Metalring, diam. 30 cm, tykkelse 3 mm, guld, 1 stk.
  Udsolgt
  Metalring
  Diam. 30 cm, tykkelse 3 mm, guld, 1 stk.
  42,95 DKK
  Ring af metal. Kan bruges til forskellige ophæng, uro, drømmefanger, string art m.m.
 3. Falseben, L: 14 cm, 1 stk.
  På lager d. 2022-06-17
  Falseben
  L: 14 cm, 1 stk.
  27,25 DKK
  Falseben i plast til at false karton, pap, kort og falsekarton

26 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.