Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med papir

Dyk ned i en verden af kreativitet med papir på denne side. Du kan her lære mange interessante teknikker med papir, som du kan bruge til forskellige hyggelige aktiviteter, bl.a. origami, decoupage og scrapbooking. Du kan også give dig i kast med papirfremstilling og opdage, hvordan du kan bruge dit hjemmelavede papir på kreative måder.

Teknikker med papir
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Decoupage er en hobbyaktivitet, hvor du limer udklippede stykker papir eller servietter med forskellige farver og motiver sammen. Herefter lakerer du, så overfladen bliver glat og jævn. Med decoupage kan du lave flotte og fantasifulde dekorationer/beklædninger på alverdens emner og materialer – fx glas, træ, plast m.m. Vi har her på siden samlet en række decoupageteknikker, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

11 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v16095 Sådan laver man håndlavet papir med effekter
    Teknik til at lave smukt papir helt fra bunden. Lav papir med papirpulp eller gamle papirrester, og tilføj fx lavendel for at lave en fin effekt. Det er et sjovt og billigt håndværksprojekt, der giver et unikt, nyttigt og håndlavet produkt. 100g papirpulp = 20-25 A5 ark hjemmelavet papir.
  2. Inspiration: v15078 Sådan decouperer du på træ
    Træartikler kan dekoreres med papir. Vælg mellem dækkende papir (glanspapir, gavepapir m.v.) eller transparent papir (servietter, silkepapir m.v.). Papiret kan klippes, rives og udstanses, og til pålimning anbefaler vi decoupagelak.
    Udsolgt

11 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.