Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med macramé

Macramé er en populær knytteteknik, hvor du ved at kombinere simple knuder med knyttesnor kan lave flotte og brugbare ting med et moderne udtryk. Du kan fx knytte dine egne øreringe, ophæng til hjemmet eller hvad med en smuk drømmefanger? Her kan du lære de forskellige macramé teknikker, hvor vi har samlet nogle af de mest almindelige knuder inden for aktiviteten. Med macramé får du flere timers fordybelse med god mulighed for at sætte dit eget personlige præg på kreativiteten.

Teknikker med macramé
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

10 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sådan knytter du fladknob som to halvknob (Alternating Square Knot)
  Udsolgt
  Inspiration: v15960
  Sådan knytter du fladknob som to halvknob (Alternating Square Knot)
  Lær macramé teknik uanset, om du er nybegynder i macramé eller på udkig efter en ny teknik. Vælg en snor, som er velegnet til macramé. Den må ikke være elastisk. Teknikken kaldes ”Alternating square knot” på engelsk, og svarer til et fladknob som to halvknob.
 2. Sådan knytter du en ribbeknude (Double Half Hitch diagonal)
  Udsolgt
  Inspiration: v15961
  Sådan knytter du en ribbeknude (Double Half Hitch diagonal)
  Lær macramé teknik uanset, om du er nybegynder i macramé eller på udkig efter en ny teknik. Vælg en snor, som er velegnet til macramé. Den må ikke være elastisk. Teknikken kaldes ”Double half hitch horizontal” på engelsk, og svarer til en ribbeknude.

10 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til kreativitet med macramé

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til macramé. Du finder bl.a. macramé snor, knyttegarn, knyttesnor, bambusringe, garn, sakse her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.