Kreative teknikker - hvordan gør man?

Strikketeknikker

Lær at strikke med vores guides til strikning

At strikke er et traditionelt håndarbejde. Strikning er dog ikke bare strikning, da der findes masser af forskellige strikketeknikker med forskellige udtryk, som du kan prøve kræfter med – lær mange af dem her på siden. Her er teknikker for både nybegyndere og letøvede.

15 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v15362 Sådan laver du patentstrik
    Lær at strikke patentstrik. Slå et lige antal masker op. Den første pind strikkes kun én gang på følgende måde: strik en kantmaske (1 ret), og derefter: * Slå om, tag 1 maske løst af, 1 retmaske *. Gentag fra * til * pinden ud og slut med en kantmaske. De øvrige pinde strikkes således: strik en kantmaske, og derefter: * Slå om, tag 1 maske løst af, strik 2 masker sammen *. Gentag fra * til * og slut af med en kantmaske.
  2. Inspiration: v15363 Sådan strikker du med perler
    Her vises et par forskellige måder at strikke perler ind i strik. Perlerne skal justeres lidt på plads undervejs. Vær opmærksom på at vælge perler med en hulstørrelse, som garnet kan komme igennem.
  3. Inspiration: v15356 Sådan laver du ribstrik

15 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til strikning

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at strikke. Du finder bl.a. strikkepinde, garn, bomuldsgarn, akrylgarn, uldgarn her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.