Sådan bruger du en punch needle

Sådan bruger du en punch needle

Inspiration: 15574

Fra: 39,95 kr

Til: 452,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 39,95 kr

Til: 452,30 kr

Lær at bruge en punch needle, som bruges til broderi. Den særlige nål trådes og stikkes ned i stoffet gentagne gange. Nålen efterlader en løkke på bagsiden af stoffet, som giver arbejdet et fluffy udtryk på den ene side og et glat udtryk på den anden side. Nålen kan indstilles til flere niveauer, som varierer størrelsen af løkken. Det er vigtigt, at tråden man arbejder med, er viklet ud af garnnøglet og ligger løs. Vi anbefaler, at man afslutter arbejdet med at hæfte enderne og pensle bagsiden med decoupagelak til tekstil for at fiksere trådene.
Video
Guide step 1
Step 1.
Tråd nålen ved at bruge den medfølgende wire, som føres op gennem nålen. Stik garnet gennem løkken på wiren, og træk wiren ned gennem skaftet igen. Dermed kommer garnet ud på forsiden nålespidsen som vist på billedet.
Guide step 2
Step 2.
Broder med tætte sting på stof, der er spændt ud over en broderiramme. Der dannes løkker på den anden side af stoffet. Retningen på stingene kan varieres alt efter det ønskede udtryk. Broderes der med henblik på at bruge løkkerne som forside, er retningen på stingene underordnet.
Guide step 3
Step 3.
Varier størrelsen på løkkerne på nålens skaft. Nålen kan indstilles på fire måder. "A" giver den længste løkke og "D" giver den korteste løkke.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms