Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 326

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13877 Portræt, lavet som monotryk med Neocolor II fra Caran d'Ache
  Dette kreative projekt styrker børns jeg- og fornemmeklogskab ved, at børnene laver et selvportræt og samtidig afprøver en ny teknik. Når børn arbejder med at afbilde sig selv, opnår de en større selvindsigt (jeg-klog). Ved at arbejde med aftryk eksperimenterer de med nye kreative teknikker, hvor de skal forudse, hvad der sker, når de lægger det fugtige tegnepapir på hårdfolien, hvilket også styrker intuitionen (fornemmeklogskaben).
 2. Inspiration: v13720 Ophæng med elefant pyntet med kugler af harmonikapapir

  Elefanten med ører er klippet af Color Bar karton med ny farve på hver side. Herefter er den pyntet med halvkugler af harmonikapapir og monteret på neonfarvet knyttesnor sammen med kugler - også af harmonikapapir - og perler af mosgummi.

 3. Inspiration: v13643 Malet selvportræt på lærred
  Dette kreative projekt styrker børns jeg- og billedklogskab ved, at børnene laver et selvportræt og samtidig blander farver. Når børn arbejder med at afbilde sig selv, opnår de en større selvindsigt (jeg-klog) – bl.a. også ved at gengive deres egen hudfarve. Børnene styrker også deres billeklogskab, når de blander farver til den aktuelle hudfarve - herved lærer de, hvordan forskellige farver påvirker hinanden.
 4. Inspiration: v13387 Rensdyr og andre julefigurer af karton

  Rensdyret er lavet i karton efter skabelon med runde former. En skabelon, der kan varieres til andre julefigurer.

Varer 145-180 af 326

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.