Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 326

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15402 Nissedør af ispinde med rebstige og julesok som postkasse
  Lav din egen nissedør af ispinde med tilhørende filt julesok, der er brugt som postkasse. For at nissen kan kravle op til sin dør, kan du lave en rebstige af rundstokke og snor.
 2. Inspiration: v14937 Akvarel og symmetri
  Med Neocolor II er halvdelen af et insekt tegnet på indersiden af et stykke foldet papir. Vand er påført med en forstøver, papiret er foldet og glattet. Når det åbnes er et spejlet motiv skabt.
 3. Inspiration: v15109 Hårspænde dekoreret med Pearl Clay
  Et stykke mosgummi er klippet efter hårspændets form og limet direkte ovenpå. Herefter er mosgummiet beklædt med Pearl Clay. Sæt de små Pearl Clay på i mønstre eller form bolde i forskellige størrelser, og sæt dem på som pynt.
 4. Inspiration: v14939 Rya pudedyr
 5. Inspiration: v14938 Kat, nisse, får, påskehare og påskekylling af mosgummi med pompon mave
  Figurer er klippet efter skabelon med ”hul i maven”, som fyldes med en pompon, lavet af garn med pomponværktøj. Skabelonen kan printes som PDF -fil herunder.

Varer 37-72 af 326

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.